Beaugraphy
Fotografie | Videografie

PRIJZEN

Alle reportages zijn uniek, hierdoor hanteert Beaugraphy een vanaf prijs. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om mooie herinneringen vast te leggen.


De vanaf prijs is €79,- exclusief reiskosten (deze bedragen 35 ct per kilometer vanaf 6824CS). Hierbij inbegrepen zitten 3 foto's naar keuze en een preview. Een volledig nabewerkte preview zodat deze aan iedereen geshowd kan worden tijdens het kiezen.


Nu snappen we uiteraard ook dat kiezen ontzettend lastig kan zijn! Hierom is er een mogelijkheid om foto's bij te bestellen.


1 foto voor €15,-

5 foto's voor €59,-

10 foto's voor €109,-


Nu zijn digitale foto's natuurlijk super leuk om te delen op de socials of om naar familie te sturen, maar hoe tof is een mooi album op de koffie tafel om bezoek door heen te laten bladeren. Of een mooi portret aan de muur boven de bank of eettafel? Beaugraphy heeft met zorg en heel veel test prints een mooie leverancier gevonden, om deze service aan te bieden, de prijzen variëren en er is veel mogelijk. Neem voor maatwerk, contact op via onderstaand contact formulier.

Mocht je nu graag van te voren, een album zien, of wanddecoratie? Geen probleem, laat dit van te voren weten dan worden deze meegenomen om te tonen voordat er besteld wordt.