Beaugraphy
Fotografie | Videografie

MIJN BEDRIJF

Wie ben ik? Ik ben Beau Aimée, een 22 jarige studente met een grote passie voor fotografie. Ik leg graag mens en dier vast zoals ze zijn. De emotie die er bij komt kijken, maar vooral hoe iedereen uniek is. Herinneringen vast leggen, zodat er altijd naar terug gekeken kan worden, zowel online als offline doormiddel van toffe wanddecoratie of een mooi opgemaakt album met de foto's erin.


Hoe is Beaugraphy eigenlijk ontstaan?. Net voordat ik ging studeren in 2018 aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie ben ik begonnen met fotograferen daar hoort een naam en logo bij! Aangezien iedereen altijd Beau zei wilde ik mijn eigen naam combineren met fotografie, maar niet mijn volledige naam met fotografie erachter. Op dat moment vond ik dat een beetje cliché er zijn immers veel collega fotografen die hun bedrijfsnaam zo hadden en ik wou iets anders! Zodoende terecht gekomen op de naam Beaugraphy! In 2021 ben ik met een mooie cijferlijst ben afgestudeerd van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie en heb ik een tussenjaar genomen. Lekker werken en veel fotograferen!. Inmiddels is mijn passie voor fotografie uitgelopen tot een eigen bedrijf, en ik heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van! Ik vind het ontzettend tof om allerlei mensen te leren kennen, en hun te mogen vast leggen.


Geen reportage is hetzelfde bij Beaugraphy. Iedereen is uniek en daar hoort ook een unieke reportage bij. De sfeer vastleggen op een belangrijk evenement of binnen een bedrijf, de gezichten uit een familie of een dierbaar huisdier is voor mij allemaal geen probleem. Voorafgaand aan een reportage gaan we samen zitten om alle wensen te bespreken, contact opnemen is uiteraard vrijblijvend! Zie ik je/jullie snel?